Logistiek Product Partners

Global Green Team is een wereldwijd opererend handelsbedrijf in een zeer breed assortiment groente en fruit. Wij zijn een jong bedrijf, gestart in januari 2012. Onze kracht is de nauwe relatie met telers in de belangrijkste productielanden. De focus ligt op de vruchtgroenten  tomaat, paprika en komkommer, geproduceerd door kwaliteitstelers in toonaangevende productielanden als Nederland, Israël en Spanje.

Direct sourcen en een gestroomlijnde logistiek zorgen voor de kortste weg van producent tot consument. In combinatie met de vakkennis van de telers waarmee wij samenwerken, garandeert deze aanpak een perfecte kwaliteit van onze verse groenten. Global Green Team onderhoudt zeer nauwe relaties met belangrijke spelers in de hedendaagse groente- en fruitketen. Met onze kennis en ervaring van de internationale vershandel spelen wij in op een specifieke behoefte van onze klanten over de hele wereld.

Vergaande ketensamenwerking en ruime ervaring zijn belangrijkste kenmerken binnen de organisatie. Op verzoek kan een compleet assortiment groente en fruit worden geleverd. Of dat nu een vrachtwagen tomaten voor een Italiaanse groothandel is, of een mixpallet voor een cateraar in Maleisië of Zuid-Afrika. Global Green Team maakt complexe internationale handel simpel. We make business easy!